theian.blogg.se

Jag är en man som har varit med lite och sett mina bästa dagar, jag är ingen asläcker brud i 20-årsåldern. Därför ser jag saker ur ett annat perspektiv. Min blogg kommer att handla om mig och mitt liv som arbetslös hemmapappa i en liten stad i Värmland. Dags för lite diskbänksrealism…

Utveckla min blogg med en sponsor?

Kategori: Allmänt

En idé som jag fick. Jag vet vilka som skulle passa mig som sponsorer Rogain, Viagra, nicorette, allehanda sportprylar, sprit, öl, vin, turbojäst, aktivt kol, verktyg, snus, etc, osv... Sånt som kan tänkas ingå i en medelålders gubbes liv.  Vad gör man? Man Googlar det. Även om det är barnkläder så vadå? Gratis är gott.

Då dyker det upp

www.tourn.se

Någon skum sida där de erbjuder sponsorer till bloggare. Varför inte. Detta måste jag pröva! Vad kan tänkas passa min blogg? Fyller i att min blogg handlar om övrigt, har under 500 läsare / månad, och att jag är en arbetslös hemmapappa, diskbänksrealism, bla, bla, bla. Ja, ni fattar.

Jag antar att detta processas och kommer att ta lite tid. Men nix, direkt på följande sida dyker det upp.

Du har blivit sponsrad av minbeauty.se

Du och din blogg har blivit sponsrad av minbeauty.se som är en webbutik som fokuserar helt och hållet på lösögonfransar av högsta kvalité som ser väldigt naturliga ut, till ett bra och billigt pris.

minbeauty.se vill erbjuda alla dina läsare 15% rabatt på deras produkter genom att de använder rabattkoden"bloggläsare" som du får ge ut till dom i ditt blogginlägg.

Som tack för att du skrivit om minbeauty.se så får du själv en personlig rabattkod på 60% på deras lösögonfransar.

Så alla mina kära läsare nu har ni ett hett erbjudande på lösögonfransar! 

Har du en blogg som behöver en skum sponsor, eller bara vill prova på vad just du kan göra reklam för?

www.tourn.se/bloggare/

Kanske inte mycket till sponsring, men det gav mig ett gott skratt.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: